Buitenschilderwerk

Voordat er een prijsopgave wordt gedaan wordt eerst het te schilderen object uitvoerig geïnspecteerd. Elke ondergrond vereist een ander schildersysteem.

Ook kan het zijn dat er eerst herstelwerkzaamheden aan het hout moeten worden uitgevoerd alvorens tot schilderen kan worden overgegaan. Mocht er houtrot aanwezig zijn of andere oorzaken van schade. Dan wordt dit gerepareerd zodat we een goede ondergrond hebben.

Houtrot reparatie
Houtrot reparatie

Met onze deskundigheid en ervaring kunnen wij dan een passend schildersysteem aanbieden. Een schildersysteem dat het allerbeste is voor uw huis. Want aan kwaliteit doen wij geen concessies.

Voor uw houtwerk is het erg belangrijk dat u goed schilderwerk hebt. Goed schilderwerk beschermt namelijk uw houtwerk en zo gaat het langer mee. Om dit te bereiken gebruiken wij professionele producten in de voor behandeling en de afwerking van het werk.

Onderhoudsplan

Om kwaliteit te behouden kunt u ook een 10 jarig onderhoudsplan bij ons afsluiten. Wij nemen de zorgen van het onderhoud dan van u uit handen. Met een onderhoudsplan bent u goedkoper uit dan traditioneel schilderonderhoud. Een van de vele voordelen hiervan is dat uw gespreid kunt betalen. Het schilderwerk wordt tussen de schilderbeurten door geïnspecteerd en bijgewerkt waar nodig. Dit zorgt voor een beter behoud uw schilderwerk wat u terug zult zien in de waarde van uw huis. Wij geven u graag gratis een vrijblijvend onderhoudsplan op maat.