Behangen

Behang is helemaal "in"!

Een hele kamer, een wand of een deel van de muur. Volop keuze uit verschillende behang boeken uit uiteenlopende collecties van klassiek tot modern, van naturel tot kleurrijk en van traditioneel tot gewaagd behang. Talloze soorten, kleuren, afmetingen, effen, met een print, een streep, een dessin of heel design. Het is allemaal mogelijk.

Maar of het behangen nou zo leuk is om te doen, is nog maar de vraag. Wij hebben de oplossing: u kiest het behang uit en wij zorgen ervoor dat het wordt aangebracht. Het behangen word uitsluitend gedaan door gediplomeerde werknemers, dus gegarandeerd netjes!

Door samenwerking met De Luifel Verf & Wand en Mobiel Andijk heeft u altijd keus uit de nieuwste behangcollecties!

Foto behang

Foto behang is een steeds vaker gebruikte manier om bijvoorbeeld uw kamer of uw kantoor een compleet nieuwe uitstraling te geven. Creëer rust met Aziatische rijstvelden, haal inspiratie uit de skyline van New York of versier je kamer met een prachtige familie foto! Afbeeldingen met een goede kwaliteit kunnen bijna allemaal gebruikt worden met foto behang. Doordat de afbeeldingen met UV bestendige inkt op het behang geprint worden, zijn ze bestand tegen zonlicht. Hierdoor zal het fotobehang niet gaan verkleuren en altijd haarscherp blijven. Bekijk de voorbeelden hieronder om een indruk te krijgen van foto behang. Heeft u zelf een creatief idee of wilt u zich vrijblijvend laten adviseren?

Behang
Behang
Behang
Behang